Tässä vaiheessa jokainen tietää, että Cristiano Ronaldo voitti maanantai-iltana uransa kolmannen Ballon d’Orin. Lionel Messi oli äänestyksessä toinen ja Manuel Neuer kolmas.

Ronaldo olisi jäänyt toiseksi, mikäli vain suomalaisten äänet olisi laskettu mukaan. Suomen maajoukkueen kapteeni arvotti Ronaldon ykköseksi, mutta Huuhkajien päävalmentajan Mixu Paatelaisen listalla Ronaldo oli toinen ja toimittaja Juha Kanervan listauksessa vasta kolmas. Jos vain suomalaiset olisivat saaneet päättää, Ballon d’Orin olisi vienyt Neuer. Saksan maajoukkuevahti oli sekä Paatelaisen että Kanervan äänestyslipukkeen ykkösnimi. Näin ollen Neuer keräsi suomalaisilta 10 äänestyspistettä Ronaldon yhdeksää vastaan. Ykkössijasta heltisi siis viisi, toisesta sijasta kolme ja kolmannesta yksi piste.

Kolmanneksi eniten äänestyspisteitä suomalaisilta sai Messi, joka oli Moisanderin paperilla toinen ja Paatelaisen listalla kolmas. Suomalaisäänten neljäs oli Thomas Müller ja viides Zlatan Ibrahimovic.

Suomalaisten äänet

Niklas Moisander
1. Cristiano Ronaldo, 2. Lionel Messi, 3. Zlatan Ibrahimovic

Mixu Paatelainen
1. Manuel Neuer, 2. Cristiano Ronaldo, 3. Lionel Messi

Juha Kanerva
1. Manuel Neuer, 2. Thomas Müller, 3. Cristiano Ronaldo