Espanyol ja keskuspuolustaja Raúl Rodríguez ovat purkaneet keskinäisen sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Rodríguezin sopimuksen piti päättyä vasta kuluvan kauden lopussa, mutta pelaaja itse pyysi kontrahdin välitöntä purkamista. Syynä on vähäinen peliaika.

27-vuotias Rodríguez on saanut tällä kaudella peliaikaa vain kahdessa Copa del Reyn ottelussa ja yhdessä La Liga -väännössä. Yhteensä minuutteja on kertynyt 181.

Espanyol ei kertonut tiedotteessaan, mihin Rodríguez on suuntaamassa. Inside Spanish Football –sivuston mukaan Rodríguez jatkaa uraansa MLS:n Houston Dynamossa. Yhdysvaltalaisseura on jo täyttänyt sarjassa sallitut Designated Player –paikat (säännöstä lisää tietoa tässä), joten ISF:n mukaan ainoa keino Rodríguezille oli purkaa nykyinen sopimus ja siirtyä Houstoniin vapaana agenttina.