Athletic Bilbao tiedotti verkkosivuillaan tehneensä jatkosopimuksen sekä Aritz Adurizin että Mikel Balenziagan kanssa. Molempien uusi sopimus ulottuu kauden 2018-19 loppuun. Adurizin ulosostohinnaksi kirjattiin 36 miljoonaa euroa. Balenziagan sopimuksessa vastaavan pykälän kohdalla lukee 35 miljoonaa euroa.

33-vuotiaalla Adurizilla oli pitkään ongelmia mahtua Athleticin pelaavaan kokoonpanoon. Kahdella aiemmalla Athletic-taipaleella maaleja ei tahtonut syntyä, mutta kolmannella kerralla homma on toiminut. Pari vuotta sitten Valenciasta siirtynyt keskushyökkääjä on tällä kaudella tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 10 maalia 23 ottelussa.

Balenziaga on naapuriseura Real Sociedadin kasvatti, joka tosin siirtyi jo melko nuorena Athleticiin. 26-vuotias puolustaja kiersi muutaman kauden Numanciassa ja Real Valladolidissa, kunnes hän palasi Athleticiin 1,5 vuotta sitten. Tällä kaudella hän on ollut selkeä ykkösvaihtoehto vasemmaksi pakiksi. Otteluita on kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien jo 26.