Villarreal otti kiinnityksen Copa del Reyn puolivälieräpaikkaan, kun se kaatoi kotikentällään Real Sociedadin maalein 1-0.

Ottelu oli alusta asti vahvaa kotijoukkueen hallintaa. Ensimmäisellä puoliajalla maalipaikat kirjattiin Villarrealin hyväksi 9-2. Toisella puoliajalla sama tilasto näytti lukemia 8-1. Sociedad ei saanut koko ottelussa yhtään laukausta kohti maalia.

Hallinnasta huolimatta Villarreal sai odottaa voittomaalia 71. minuutille asti. Bruno Soriano puhkaisi pystysyötöllä puolustuksen, ja Denis Cheryshev sijoitti pallon verkkoon. Kulma oli pieni, mutta laukaus oli sen verran tarkka, että se painui tolpan kautta sisään.

Copa del Rey keskiviikkona

Villarreal – Real Sociedad 1-0 (0-0)
1-0 Denis Cheryshev (71.)

Atlético Madrid – Real Madrid klo 22

Almería – Getafe klo 23

Valencia – Espanyol klo 23