Córdoba otti elintärkeän voiton La Ligan kellarikerroksen kamppailussa. Granada kaatui Córdoban Estadio Nuevo Arcángelilla maalein 2-0.

Kotijoukkue avasi maalihanat 16. minuutilla. Patrick Ekengin matala keskitys painui läpi koko Granada-puolustuksen, ja Nabil Ghilas niittasi etukulmasta sisään. Jälkimmäinen osuma syntyi juuri ennen taukoa. Federico Cartabia tarjoili syötön vasemmalta, ja Florin Andone tuikkasi pallon maaliin.

Tulos tietää sitä, että Córdoba ja Granada vaihtoivat sarjataulukossa paikkoja. Córdoba on nyt 18:ntena ja Granada 19:ntenä. Vaikka joukkueita erottaa vain yksi piste, kuntopuntarissa ero on suuri. Córdoba on kerännyt viimeisestä neljästä ottelusta mukavat seitsemän pistettä. Granada sen sijaan on pelannut 14 liigaottelua peräjälkeen ilman voittoa.