Sisarsivustomme Valioliiga.com uutisoi eilen, että Steven Gerrard aikoo siirtyä pois Liverpoolista ensi kesänä. Halukkaita ottajia on todennäköisesti monta. Yksi niistä on Real Sociedad, jota valmentaa pitkään Gerrardin pahimpia kilpailijoita luotsannut David Moyes.

– Jos hän ikinä haluaa tulla pelaamaan Espanjaan, hän tietää voivansa soittaa minulle. Hän on pelannut hienon uran sekä seuratasolla että Englannin maajoukkueessa. Häntä on hyvin vaikeaa korvata, Moyes sanoi lehdistötilaisuudessa.

Moyesilta kysyttiin myös, aikooko Sociedad tehdä hankintoja tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Minulla on lista siirtokohteista, mutta en sano nimiä, ennen kuin asiat on vahvistettu.

La Liga palaa tänä viikonloppuna joulutauolta. Sociedad saa sunnuntaina vieraakseen Barcelonan.

– Se on ollut pallonhallinnan osalta maailman paras joukkue viimeisen 10 vuoden ajan. Kunnioitamme Barcelonaa, koska se on erittäin hyvä joukkue, mutta kun he saapuvat San Sebastiániin, meidän on näytettävä, ettei se ole heille helppo paikka.

Lopuksi Moyesilta kysyttiin, miten Sociedad aikoo pysäyttää Lionel Messin.

– Resepti Messin toimien minimoimiseksi on puolustaa koko joukkueen voimin. Barca on enemmän kuin Messi tai joku muu tähti. Heillä on vaarallisia pelaajia, sekä kollektiivisesti että yksilötaidollisesti. Kuka tahansa heidän hyökkääjistään voi ratkaista ottelun.