Getafen Babá Diawara ei ole pelikunnossa kolmeen kuukauteen. Syynä on 1,5 vuotta vihoitellut nivunen, joka vihdoin päätettiin leikata. Sevillasta lainalla oleva Babá on tällä kaudella pelannut 11 ottelussa, mutta lähinnä vaihtomiehen roolissa. Peliminuutteja on kertynyt kaiken kaikkiaan vain 345, eli vajaan neljän täyden ottelun verran. Maalinteossa Babá on onnistunut kertaalleen.

Toimittajan sana

Getafen tilanne sen kuin kurjistuu. Päävalmentaja Cosmin Contra on mitä todennäköisimmin nyt siirtymässä kiinalaiseen Guangzhouhun, johon Míchel siirtyi jo. Lisäksi uutisoimme, että joukkueen ykköshyökkääjä Ángel Lafita on loppukauden sivussa loukkaantumisen takia. Nyt hyökkäysosastolta poistettiin muutamaksi kuukaudeksi myös Babá. Sentterin paikalle ovat enää tarjolla Álvaro Vázquez ja Sammir, joka joukkueen tiedotteissakin lasketaan keskikenttäpelaajaksi, eikä hyökkääjäksi.