Atlético Madrid palasi terävästi joulutauolta. Joukkue kaatoi kotonaan Levanten maalein 3-1 ja nousi ainakin hetkellisesti tasapisteisiin Barcelonan kanssa.

Avausmaali syntyi 18. minuutilla. Vasen pakki Guilherme Siqueira keskitti, ja Antoine Griezmann jatkoi hyvää virettään puskemalla pallon maaliin.

Atlético siirtyi 2-0-johtoon heti toisen puoliajan alussa. Juanfran keskitti oikealta viiden metrin viivan tuntumaan. Mario Mandzukic voitti pääpallon ja onnistui suuntaamaan puskunsa kohti alakulmaa. Diego Mariño teki erinomaisen torjunnan estämällä maalin syntymisen maaliviivalta. Irtopalloon pääsi Griezmann. Tämänkin puskun Mariño torjui mutta epäonnekseen maaliviivan väärältä puolelta. Osuma oli ranskalaisen kauden kahdeksas La Ligassa.

Levante tuli hetkeksi aikaa peliin mukaan. 62. minuutilla Ivette Lópezin kulmapotku löysi taka-alueelta Nabil El Zharin, joka puski kavennusosuman ohi Miguel Ángel Moyán. El Zhar oli vaihdettu sisään vain pari minuuttia aiemmin.

Lopullinen ratkaisu nähtiin vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Kulmapotku pelattiin lyhyenä Tiagolle, joka keskitti maalille. Diego Godín voitti pääpallon ja puski kotijoukkueen 3-1-johtoon.

Ottelua seurasi katsomossa Atletin tammihankinta Fernando Torres. Espanjalaishyökkääjä saattaa olla kokoonpanossa ensi viikon keskiviikkona pelattavassa Copa del Reyn ottelussa.