Joulutauko on tähdistövalintojen aikaa. Julkaisimme hiljattain oman La Liga -tähdistömme tämän liigakauden perusteella. Uutisoimme myös, ketkä pelaajat kuuluisivat Zinédine Zidanen ihannemiehistöön.

Nyt on brasilialaisen Ronaldon vuoro. Urallaan mm. Barcelonassa ja Real Madridissa pelannut hyökkääjä valitsi kaikkien aikojen kentällisensä. Todella hyökkäävä joukkue on pakotettu muotoon 3-4-3. Asiasta uutisoi Marca.

Nykypelaajista Ronaldon joukkueeseen mahtuivat Lionel Messi ja Xavi. Sen sijaan esimerkiksi Cristiano Ronaldo ei mahtunut mukaan. Messin kanssa hyökkäystriossa olisivat Alfredo Di Stéfano ja Pelé. Kymppipaikalle Ronaldo asettaisi Zidanen, laidoille Diego Maradonan ja Johann Cruijffin, sekä keskikentän pohjalle Xavin. Puolustuslinjan muodostaisivat puolestaan Cafú, Franz Beckenbauer ja Paolo Maldini. Ronaldon maalivahtivalinta on melko yllättävä. Herra ”Ilmiön” tähdistöjoukkueen maalia vartioisi espanjalainen José Ángel Iribar. Baskimaalivahti pelasi Athletic Bilbaossa ja Espanjan maajoukkueessa 1960-80-luvuilla.

RonaldoTähdistö20150101
Ronaldon tähdistökentällinen. Kuvakaappaus Marcan sivustolta.