Daniel Carrico jatkaa Sevillassa kauden 2017-18 loppuun. Seura tiedotti jatkosopimuksesta verkkosivuillaan. 26-vuotias Carrico saapui Sevillaan 1,5 vuotta sitten lainalle. Viime kesänä siirrosta tehtiin pysyvä.

– Olen todella iloinen. Se (jatkosopimus) oli sekä minun että seuran unelma. Haluan pysyä täällä monta vuotta. Minulle tämä oli täydellinen vuosi: pokaali, tyttäreni syntymä ja jatkosopimus, Carrico sanoi.

Toimittajan sana

Carrico on ollut tällä kaudella vakiokasvo Sevillan avauksessa. Portugalilainen on pelannut 13 ottelua La Ligassa, kuusi Eurooppa-liigassa ja Uefa Supercupin. Lähtökohtaisesti Carrico pelaa topparina, mutta hänet voi asettaa myös keskikentän pohjalle. Carrico on toppariksi melko lyhyt (180 cm), mutta hän hoittaa omat pääpallotilanteensa kunnialla. Jako topparipari Nicolás Parejan kanssa on kuitenkin lähtökohtaisesti se, että Pareja menee pääpalloihin, ja Carrico siivoaa irtopallot pois vaara-alueelta. Tämä siitä huolimatta, ettei Parejallakaan ole pituutta kuin 181 senttiä. Joka tapauksessa Carrico ja Pareja muodostavat hyvän toppariparin Sevillan puolustuksen ytimeen.