Mike Havenaar ei pelaa enää vuodenvaihteen jälkeen Córdobassa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Tietojen mukaan sopimuksen purkaminen tehtiin yhteisymmärryksessä.

Córdoba hankki japanilaisen Havenaarin viime kesänä. Alun perin keskushyökkääjän sopimus olisi päättynyt kauden 2015-16 jälkeen. Hän ehti pelata Córdoban paidassa viisi liigaottelua. Maalinteossa Havenaar ei onnistunut.

Toimittajan sana

Havenaarista ei ollut sellaiseksi ratkaisijaksi, jota Córdoba toivoi. Joku saattaa kysyä, oliko hän todella niin huono, että sopimus piti purkaa puolen vuoden jälkeen. Ihan siitä ei välttämättä ole kyse. Córdoba joutuu taiteilemaan todella pienen budjetin kanssa. LFP:n asettamien palkkakattorajoitteiden takia Córdoban on pakko ensin myydä pelaajia tai purkaa sopimuksia ennen kuin uusia hankintoja voidaan tehdä. Tästä siis todennäköisesti on kyse Havenaarin kohdalla.