Bilbaon San Mamés -stadionilla pelattiin sunnuntaina harjoitusmaaottelu kahden harvemmin maaotteluissa esiintyneen joukkueen välillä. Baskimaa isännöi, ja Katalonia saapui vieraaksi. Baskimaan joukkue koostui lähinnä Athletic Bilbaon ja Real Sociedadin pelaajista. Katalonian maajoukkueessa puolestaan suuri osa oli Barcelonan pelaajia, mutta mukaan mahtui pelimiehiä myös Espanyolista sekä parista muusta seurasta.

Baskimaa siirtyi johtoon kolmen minuutin kohdalla, kun Aritz Aduriz onnistui maalinteossa. Athletic-hyökkääjä sijoitti pelivälineen ohi Espanyol-vahti Kiko Casillan.

Red Bull Salzburgissa leipänsä tienaava Jonathan Soriano tasoitti hieman myöhemmin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Katalonia teki hyväksytyn tasoitusmaalin toisella puoliajalla, jolloin maalintekijäksi merkittiin Espanyolin Sergio García.