Fernando Torres pelaa seuraavat 1,5 kautta lainalla Atlético Madridissa. Seura vahvisti tiedon verkkosivuillaan. Lainasopimus AC Milanista virallistetaan 5. tammikuuta, jolloin Italian siirtoikkuna aukeaa.

Torres on Atletin kasvatti, joka debytoi edustusjoukkueessa vuonna 2001. Tuolloin hyökkääjällä oli ikää 17 vuotta. Torres pelasi Atléticossa kuuden kauden aikana 244 ottelua, joissa syntyi 91 maalia. Joukueen kapteeniksikin nimetty Torres myytiin Liverpooliin vuonna 2007 arviolta 34 miljoonalla eurolla.

Liverpoolissa Torres nousi kannattajien suosikiksi, mutta Chelsea-siirron jälkeen ura on lähtenyt jyrkkään luisuun. Sentteri edusti lontoolaisseuraa 172 ottelussa, joissa syntyi 45 maalia ja 35 maalisyöttöä. Viime kesänä Chelsea lainasi Torresin AC Milaniin. Pelejä ehtyi kertyä 10, maaleja vain yksi.

Toimittajan sana

Torres ei ollut Milanille ratkaisu. Siitä huolimatta Milan halusi muuttaa lainan pysyväksi siirroksi. Miksi? Syynä on todennäköisesti se, että Milan haluaa Atléticon penkille jämähtäneen Alessio Cercin. Saadakseen Cercin Milanilla piti olla jotain annettavaa toiseen suuntaan. Nyt on. Atletin tiedotteessa ei puhuttu vielä mitään Cercistä, mutta on hyvin todennäköistä, että hän siirtyy samanlaisella 1,5 kauden lainasiirrolla Milaniin.