Oli hyvin lähellä, että Real Sociedad olisi lähtenyt joulutauolle voitto ja Levante tappio taskussaan. Sociedad johti lähes koko toisen puoliajan 1-0, mutta lisäajan kolmannella minuutilla Levante iski loppulukemat 1-1:een.

48. minuutilla Sociedad-puolustuksen purku jäi heikoksi. Pallo tuli suoraan Sergio Canalesille, joka sijoitti tolpan kautta maaliin.

Lisäajalla Sociedad toimitti rajaheiton rangaistusalueelle. Carlos Martínez hyppäsi pääpalloon kädet levällään ja syyllistyi käsivirheeseen. Andreas Ivanschitz tälläsi pallon tilannettan seuranneesta rangaistuspotkusta yläkulmaan.

Tulos tietää sitä, että molemmat joukkueet lähtevät joulutauolle 15 pisteen saldolla. Sociedad on nyt pelannut La Ligassa kolme ottelua putkeen ilman voittoa, Levanten vastaava putki on neljän ottelun pituinen.