Copa del Reyn viimeisetkin neljännesvälieräjoukkueet saatiin selville myöhään torstai-iltana. Jatkopaikan onnistuivat nappaamaan Atlético Madrid, Elche, Athletic Bilbao ja Málaga.

Atlético jäi omassa ottelussaan 2-2-tasapeliin L’Hospitaletin kanssa. Mario Mandzukic iski molemmat Atletin osumat. L’Hospitaletin maaleista vastasi puolestaan Rubén Alcaraz. Atléticon jatkopaikka ei missään vaiheessa ollut varsinaisesti uhattuna, sillä joukkue oli voittanut ensimmäisen osaottelun maalein 3-0.

Elchellä teki tiukempaa viime kaudella pääsarjasta pudonnutta Real Valladolidia vastaan. 1-0-voitto irtosi Adrián Gonzálezin osumalla. Maali oli otteluparin ainoa.

Melko niukkamaalinen oli myös Athletic Bilbaon ja Alcoyanon välinen ottelupari. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-1-tasapeliin, eikä Alcoyano päästänyt Athleticia nytkään helpolla. Borja Vigueran maali riitti 1-0-voittoon ja jatkopaikkaan.

Maaleja nähtiin enemmän Málagan ja Deportivo La Coruñan kohtaamisessa. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-1-tasuriin, mutta nyt voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Roque Santa Cruz (2), Recio ja Ignacio Camacho höykyttivät Málagan nurin maalein 4-1. Vieraiden ainokaisen viimeisteli Hélder Postiga.

Tulosten ansiosta neljännesvälierävaiheessa nähdään odotettu kohtaaminen, jossa Atlético Madrid ja Real Madrid iskevät yhteen. Elche puolestaan haastaa Barcelonan. Athletic Bilbao pelaa Celta Vigoa ja Málaga Levantea vastaan.

Copa del Rey torstaina

Atlético Madrid – L’Hospitalet 2-2 (1-0) / yhteismaalit 5-2
1-0 Mario Mandzukic (19.)
1-1 Rubén Alcaraz (68.)
2-1 Mario Mandzukic (74.)
2-2 Rubén Alcaraz (84.)

Elche – Real Valladolid 1-0 (1-0) / yhteismaalit 1-0
1-0 Adrián González (7.)

Athletic Bilbao – Alcoyano 1-0 (1-0) / yhteismaalit 1-0
1-0 Borja Viguera (38.)

Málaga – Deportivo La Coruña 4-1 (0-0) / yhteismaalit 5-2
1-0 Roque Santa Cruz (51.)
1-1 Hélder Postiga (57.)
2-1 Recio (59.)
3-1 Roque Santa Cruz (68.)
4-1 Ignacio Camacho (90.)

Neljännesvälierien otteluparit

Málaga – Levante
Celta Vigo – Athletic Bilbao
Valencia – Espanyol
Granada – Sevilla
Barcelona – Elche
Atlético Madrid – Real Madrid
Villarreal – Real Sociedad
Almería – Getafe