Brasilialainen lakimies Luciano Pereira Caparroz on haastanyt Neymarin oikeuteen, brasilialaislehti Globo Esporte uutisoi. Syynä on henkinen kärsimys, jonka Neymarin siirto Santosista Barcelonaan aiheutti.

On syytä avata tarinaa hiukan lisää. Pereira Caparroz on henkeen ja vereen Santosin kannattaja. Hän maksoi 3 200 euroa vuonna 2011 vain päästäkseen Japaniin katsoman seurajoukkueiden MM-turnausta. Tuolloin turnauksessa olivat sekä Neymarin tähdittämä Santos että Barcelona.

Santos hävisi finaalin Barcelonalle 0-4. Pereira Caparrozin suru muuttui vihaksi, kun selvisi, Neymar oli ennen finaalia solminut esisopimuksen Barcelonan kanssa. Niinpä Pereira Caparroz päätti haastaa Neymarin ja hänen perheyrityksensä oikeuteen. Lakimies vaatii Neymareilta yhteensä 8 400 euroa. Summa koostuu Japanin-matkan kuluista ja henkisestä kärsimyksestä.

– Olen Santista. Käyn jokaisessa pelissä, ja päätin matkustaa Japaniin katsomaan seurajoukkueiden MM-kisoja. Olin turhautunut tuloksesta, ja myöhemmin selvisi, että Neymar oli myyty jo aiemmin. Minua on huijattu.