Brittimediassa Málagan maalivahti Guillermo Ochoa on yhdistetty vahvasti Liverpooliin. Joidenkin lähteiden mukaan seurat ovat jo sopineet 3,8 miljoonan euron kaupasta, joka tapahtuisi tammikuun siirtoikkunan aikana.

Málagan mukaan mitään sopimusta ei ole tehty, eikä Ochoasta ole edes tehty yhtään tarjousta, mikäli seuran urheilutoimenjohtaja Mario Husillosia on uskominen. Husillos kertoi asiasta Cadena Copen radiokanavalla. Samalla hän sanoi, että parista muusta pelaajasta on tarjous pöydällä. Tarjouksen tehneitä seuroja Husillos ei paljastanut.

– Olemme saaneet tarjouksia kahdesta pelaajasta, jotka ovat Roque Santa Cruz ja Ezequiel Rescaldani.

Toimittajan sana

Moni (todennäköisesti Ochoa itsekin) on yllättynyt siitä, kuinka vähän Meksikon maajoukkuemaalivahti on saanut tällä kaudella peliaikaa. Viime kesänä joukkueen ykkösmaalivahti Willy Caballero myytiin Manchester Cityyn. Ilmaiseksi Ajacciosta hankittua Ochoaa pidettiin yleisellä tasolla Caballeron korvaajana. Torjuntavastuun on kuitenkin kantanut tällä kaudella Carlos Kameni. Ochoa on istunut jokaisen liigaottelun penkillä. Ainoan pelinsä hän on toistaiseksi pelannut Copa del Reyssä Deportivo La Coruñaa vastaan.

Málagan omistaja sheikki Abdullah Al Thani on viime vuosina vääntänyt rahahanoja kiinni. Samalla Málagasta on tullut seura, joka myy arvokkaimpia pelaajiaan pois tasapainottaakseen talouttaan. Tästä syystä ei olisi mikään ihme, jos hyökkääjät Santa Cruz ja Rescaldani vaihtaisivat tammikuussa maisemaa. 33-vuotiaan Santa Cruzin sopimus päättyy 1,5 vuoden kuluttua. Tällä kaudella hän on viimeistellyt kolme maalia 11 liigaottelussa. Rescaldani on puolestaan vasta 22-vuotias. Hän on päässyt tällä kaudella pelaamaan ainoastaan yhden ottelun, senkin Copa del Reyssä.