Eurooppa-liigan parit turnauksen ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle on arvottu. 32 parhaan joukossa on mukana kolme joukkuetta Espanjasta.

Hallitseva mestari Sevilla saa vastaansa hyvää kautta Bundesligassa pelaavan Borussia Mönchengladbachin. Mestarien liigasta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin mukaan tullut Athletic Bilbao puolestaan pelaa HJK:n alkulohkossa ollutta Torinoa vastaan. Omassa alkulohkossaan toiseksi jääneelle Villarrealille arvottiin vastustajaksi Red Bull Salzburg.

1. pudotuspelikierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan 19. helmikuuta. Toiset osaottelut ovat vuorossa 26. helmikuuta. Mestarien liigasta mukaan tuleva Athletic aloittaa urakkansa vieraskentällä. Sevilla ja Villarreal sen sijaan pelaavat avausosan kotonaan.

Eurooppa-liigan 1. pudotuspelikierroksen otteluparit

Young Boys – Everton
Torino – Athletic Bilbao
Sevilla – Borussia Mönchengladbach
Wolfsburg – Sporting
Ajax – Legia
Aalborg – Club Brugge
Anderlecht – Dinamo Moskova
Dnipro – Olympiakos
Trabzonspor – Napoli
Guingamp – Dynamo Kiova
Villarreal – Salzburg
Roma – Feyenoord
PSV – Zenit
Liverpool – Besiktas
Tottenham – Fiorentina
Celtic – Inter