Valencia katkaisi neljän ottelun voitottoman putkensa, kun se kaatoi kotikentällään Rayo Vallecanon maalein 3-0. Ottelun puoliajat olivat Valencian kannalta hyvin erilaiset. Ensimmäisellä 45-minuuttisella Lepakot iski kaikki maalinsa, toisella puoliskolla tuloksena oli ainoastaan ulosajo.

Maalihanat avasi 13. minuutilla Sofiane Feghouli. Antonio Barragán keskitti oikealta, ja algerialainen puski pallon maaliin. Sama mies oli asialla parikymmentä minuuttia myöhemmin. Rayo-maalivahti Cristian Álvarez torjui kulmapotkusta tulleen puskun, mutta Feghouli ehti ensimmäisenä irtopalloon ja tuikkasi lukemat 2-0:aan.

Ei mennyt kuin hetki, kun Valencia iski kolmannen. Álvaro Negredo syötti Pablo Piattille, joka ajoi sisään boksiin ja sijoitti tarkasti ohi vastaan tulleen Álvarezin.

71. minuutilla André Gomesille näytettiin punaista. Illan toinen varoitus tuli käsillä huitomisesta. Ylivoimasta huolimatta Rayo ei kyennyt enää tulemaan mukaan peliin.

Voitto nosti Valencian pisteen päähän neljännellä sijalla olevasta Sevillasta, jolla tosin on kierroksen ottelu vielä pelaamatta. Rayo puolestaan jatkaa sijalla 11.