Argentiinalainen Leo Suárez siirtyy kotimaansa Boca Juniorsista Villarrealiin. 5,5-vuotinen sopimus ulottuu kauden 2019-20 loppuun. Villarreal tiedotti siirrosta verkkosivuillaan. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta sen uskotaan olevan lähtökohtaisesti kaksi miljoonaa euroa. Mikäli tietyt ehdot täyttyvät, summa saattaa nousta jopa seitsemään miljoonaan euroon.

18-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja aloittaa taipaleensa Villarrealissa vasta helmikuussa. Sitä ennen hänellä on ohjelmassaan Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Argentiinan alle 20-vuotiaiden joukkueessa.

Villarreal luonnehtii tiedotteessaan Suárezia teknisesti hyväksi keskikenttäpelaajaksi, joka on nopea, taitava ja jolla on hyvä pelinäkemys. Suárez voi pelata keskikentän lisäksi hyökkäyksessä.

Toimittajan sana

Siirto – etenkin jos siirtokorvaus pitää paikkansa – on melko yllättävä. Suárez on pelannut Bocan edustusjoukkueessa toistaiseksi tasan kahdessa ottelussa yhteensä 58 minuuttia. Jää nähtäväksi, onko kyseessä hitti vai huti.