Almería on antanut potkut joukkueen päävalmentajana toimineelle Francisco Rodríguezille. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Franciscon viimeiseksi otteluksi jäi maanantain 2-5-tappio Eibarin vieraana.

Almería on tällä hetkellä sarjassa neljänneksi viimeisenä, tasapisteissä sarjajumbon kanssa. Joukkue on voittanut liigaottelun viimeksi syyskuun lopussa. Seuran tiedotteen mukaan nimenomaan kahdeksan ottelun voitoton putki, jonka aikana Almería on kerännyt vain kaksi pistettä, oli potkujen syynä.

36-vuotias Francisco ehti valmentaa Almeríaa 18 kuukautta. Hän on joukkueen pitkäaikaisin päävalmentaja pääsarjatasolla. Tässä vaiheessa ei tiedetä, kenet Almería palkkaa Franciscon tilalle.

Toimittajan sana

Ei kai kukaan voi sanoa olevansa yllättynyt Almerían päätöksestä. Joukkueen pelissä ei ole vähään aikaan näkynyt kehittymisen merkkejä, joten sikäli ratkaisu oli hyvä tehdä tässä vaiheessa kautta, kun putoamisen voi vielä välttää. Eletään joulukuuta, mutta jo neljä joukkuetta on vaihtanut valmentajaa. Ennen Almeríaa samaan ratkaisuun ovat päätyneet Real Sociedad, Córdoba ja Levante.