Real Madridin on huhuiltu jo hetken aikaa olevan brasilialaisen Lucas Silvan kintereillä. Nyt huhuille saatiin vahvistus, kun joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti myönsi asian suoraan. On mahdollista, että Cruzeiroa edustava Brasilian alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja siirtyy Realiin jo tammikuun aikana.

– Lucas Silvan hankkiminen kiinnostaa meitä, mutta hän ei ole ainoa, jota tarkkailemme. Seurajoukkueiden MM-turnauksen jälkeen päätämme, hankimmeko pelaajia tammikuussa, Ancelotti sanoi Realin Mestarien liiga -ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Keskikentän pohjalla pelaavan Silvan hankkiminen on alkanut tulla ajankohtaiseksi, sillä tällä hetkellä Realin sairastuvalla on kolme keskikenttäpelaajaa. Kaiken lisäksi Sami Khediran sopimus päättyy ensi kesänä, joten hänet saatetaan myydä tammikuussa. Aivan ilmaiseksi Silva ei tosin tulisi.

– Olemme jo määrittäneet hänen arvonsa siirtomarkkinoilla. Cruzeiro ei aio neuvotella alle 15 miljoonasta eurosta, seuran puheenjohtaja Gilvan de Pinho Tavares sanoi Marcan mukaan.

Toimittajan sana

21-vuotias Silva on pelannut uransa aikana 66 ottelua Cruzeiron paidassa. Hän voitti seuransa kanssa hiljattain sekä osavaltion että valtakunnallisen mestaruuden. Lisäksi Silva valittiin tähdistöjoukkueeseen. Ihan turhasta pelaajasta ei siis ole kyse.