Málaga otti myöhään lauantai-iltana kauden seitsemännen voittonsa, kun Deportivo La Coruña kaatui vieraskentällä maalein 1-0. Samalla joukkue palasi voittokantaan. Málaga oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Atlético Madridille ja Real Madridille.

Deporin kohtaloksi koitui musta kymmenen minuutin jakso ottelun alkuvaiheessa. Alkuun näytti hyvältä Deporin näkökulmasta. Ensin Carlos Kameni kaatoi läpiajoon päässeen Hélder Postigan. Ivan Cavaleiro kuitenkin epäonnistui tilannetta seuranneessa rangaistuspotkussa.

Hetkeä myöhemmin Deporin maalivahti Germán Lux avasi suoraan Sergi Darderille, joka käytti tilanteen hyväkseen. Laukaus painui ohi hölmistyneen Luxin, vaikkakin maalivahti oli melko hyvin jo ehtinyt takaisin paikalleen.