Real Sociedad jäi El Madrigalilla oikein kunnolla kotijoukkueen jyrän alle. Villarreal takoi viimeisen puolen tunnin aikana taululle neljä osumaa ja voitti ottelun maalein 4-0.

Ensimmäinen syntyi vapaapotkusta 63. minuutilla. Bruno Sorianon laukaus kiersi komeasti yläkulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Ikechukwu Uche taisteli boksissa pallon Denis Cherysheville, joka latasi puolivolleyn tolpan kautta sisään.

Viimeisen kympin aikana Moisés Gómez iski vielä kahdesti. Ensimmäiseen teki esityön Cheryshev, toisessa auttoi Sociedadin maalivahti Eñaut Zubikarai.

Voitto oli Villarrealille kolmas putkeen. Joukkue on kuudentena, tasapisteissä pykälää ylempänä olevan Valencian kanssa. Sociedadille tappio oli puolestaan ensimmäinen David Moyesin alaisuudessa. Samalla päästetyt maalit olivat ensimmäiset Moyesin aikakaudella.