La Ligassa rikottiin viikonloppuna taas yksi kohtuullisen suuri maalintekoon liittyvä ennätys. Cristiano Ronaldo viimeisteli lauantaina Celta Vigoa vastaan kolme maalia. Hattutemppu oli portugalilaisen La Liga -uran 23:s. Kukaan muu ei ole aiemmin pystynyt vastaavaan. Melko legendaariset Alfredo di Stéfano ja Telmo Zarra ylsivät aikanaan 22 hattuun.

Neljäntenä listalla on Lionel Messi, joka viimeisteli Ronaldon tavoin tänä viikonloppuna hattutempun. Argentiinalainen on pystynyt tekemään kolme maalia yhdessä liigaottelussa 21 kertaa. Messin takana viidentenä on Valencia-legenda Edmundo Suárez, joka summasi 19 hattutemppua.

Samalla kun Ronaldo viimeisteli hattutempun, hän rikkoi 200 La Liga -maalin rajan. Portugalilainen teki myös tässä kohtaa ennätyksen, sillä kukaan muu ei ole pystynyt tekemään 200 osumaa näin nopeasti. Ronaldo tarvitsi rajapyykin rikkomiseen vain 178 ottelua. Kaikkien aikojen La Liga -maalien listalla Ronaldo on sijalla yhdeksän.

La Ligassa tehdyt hattutemput

1. Cristiano Ronaldo, 23
2. Telmo Zarra, 22
2. Alfredo di Stéfano, 22
4. Lionel Messi, 21
5. Edmundo Suárez, 19