Barcelona on valittanut Fifan langettamasta pelaajasiirtokiellosta urheilun kansainväliseen vetoomustuomioistuimeen. Asiasta uutisoi barcelonalainen lehti Sport. Alun perin Barcelona sai siirtokiellon, sillä seura oli syyllistynyt väärinkäytöksiin alaikäisten pelaajien siirroissa.

Sportin tietojen mukaan Barcelona on valjastanut muutaman La Masian junioripelaajan toimimaan todistajina seuran puolesta. Jonkinlaista päätöstä odotetaan vielä tämän vuoden puolella.

Lehti kertoo Barcan toivovan, että siirtokieltoa lyhennettäisiin yhdellä siirtoikkunalla. Tällä hetkellä voimassa olevan päätöksen mukaan Barcelona ei voi hankkia pelaajia lainkaan vuonna 2015. Mikäli siirtokieltoa lyhennettäisiin niin, että Barca saisi ostaa pelaajia ensi kesänä, Sportin mukaan seura alkaisi tehdä tosissaan töitä Marco Reusin ja Koken hankkimisen eteen.