Copa del Reyn neljännen kierroksen myöhäisottelussa kohtasivat Rayo Vallecano ja Valencia. Lepakot nousivat maalin takaa Vallecanon ohi ja kukistivat isäntänsä 1-2-lukemin. Valencia pääsee siis toiseen osaotteluun kaksi arvokasta vierasmaalia taskussaan.

Vallecano pelasi vahvan ensimmäisen puoliskon ja johti tauolle mentäessä Álex Morenon osuman turvin 1-0. Morenon avausmaali syntyi 37. minuutilla.

Isäntien johto ei kestänyt kuitenkaan Valencian toisen jakson vyörytystä. Vierailijoiden tasoituksen iski 71. minuutilla Paco Alcácer. Osuma oli Alcácerille kauden neljäs kaikissa kilpailuissa.

Viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Valencia rankaisi uudelleen. Lepakoiden voittomaaliksi jääneen osuman viimeisteli Rodrigo de Paul.

Aiemmin torstaina omat ottelunsa pelasivat myös Villarreal ja Real Sociedad. Villarreal kellisti 1-2 -lukemin Cádizin. David Moyesin luotsaama Sociedad jäi taas nollille Real Oviedon vieraana.