Copa del Reyssa pelattiin keskiviikkona alkuillasta kolme ottelua. Sevilla murkasi Sabadellin maalein 5-1, Atlético Madrid päihitti L’Hospitaletin ja Deportivo La Coruña sekä Malaga pelasivat tasan.

Estadio Sánchez Pizjuánilla Liga Adelantea pelaava Sabadell aloitti ottelun lupauksia herättävästi, ja se siiryi johtoon rankkarilla 22. minuutilla. Kévin Gameiro toi kotijoukkueen tasoihin vielä ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla Iago Aspas pisti otteluparin pakettiin neljässä minuutissa iskemällä kolme maalia. Gerard Deulofeu kaunisteli vielä lukemia kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Katalooniassa L’Hospitalet sinnitteli pitkään kakkosmiehistöllään pelanneen Atlético Madridin mukana. Ottelun avausmaali syntyi 67. minuutilla, kun Antoine Griezmann puski Jesús Gámezin keskityksen maaliin. Otteluparin kannalta ratkaiseva maali nähtiin varttia myöhemmin, kun Gabi iski pilkulta vieralijoiden toisen. Aivan ottelun lopussa Cristian Rodríguez paukutti 20 metristä loppulukemiksi 0-3.

Riazorilla Deportivo La Coruña ja Málaga päätyivät tasapeliin. Ignacio Camacho vei vieralijat 0-1-johtoon jo 11. minuutin pelin jälkeen. Deportivo sai ansaitun tasoitusmaalin noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Torjé pisti kulmapotkusta pallon verkon perukoille.

Copa del Rey keskiviikkona

Sevilla – Sabadell 5-1

0-1 Collantes rp. (22.)
1-1 Kevin Gameiro (35.)
2-1 Iago Aspas (59.)
3-1 Iago Aspas (61.)
4-1 Iago Aspas (63.)
5-1 Gerard Deulofeu (81.)

L’Hospitalet – Atlético Madrid 0-3

0-1 Antoine Griezmann (67.)
0-2 Gabi rp (81.)
0-3 Cristian Rodríguez (90+2)

Deportivo la Coruña – Málaga 1-1

0-1 Ignacio Camacho (11.)
1-1 Toché (69.)

Granada – Córdoba 23:00

SD Huesca – FC Barcelona 23:00