Espanyol otti ensimmäisen voittonsa viiteen otteluun. Barcelonalaisseura nousi maalin takaa Levanten ohi ja kaatoi vierailijansa 2-1-lukemin.

Levante avasi ottelun pirteästi ja iski pelin ensimmäisen osuman 12. minuutilla. Kiko Casilla torjui eteensä, ja José Morales tälläsi pallon lähietäisyydestä verkon perukoille. Vierailijoiden johto ei kestänyt seitsemää minuuttia pidempään. Felipe Caicedo sijoitti laukauksensa oikeaan nurkkaan ja peli oli tasan.

34. minuutin täytyttyä Espanyol siirtyi johtoon. Sergio Garcian tarkka kaukolaukaus upposi vasempaan alanurkkaan. Toinen puoliaika oli maaliton, joten Garcian osuma myös ratkaisi ottelun. Espanyolille siis tärkeä pistepotti lukemin 2-1.

Espanyol nousi voitolla kymmenen parhaan joukkoon. Levante majailee 13 kierroksen jälkeen sijalla 15.