Eurooppa-liigan A-lohkon kärkikamppailussa Villarreal ja Borussia Mönchengladbach ottivat mittaa toisistaan Espanjassa. Joukkueet päätyivät värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2-tasatulokseen.

Ottelu aaltoili ensiminuuteista lähtien puolelta toiselle. Tempo pysyi kovana, mutta viimeiset ratkaisut jättivät usein toivomisen varaa. Bruno Soriano oli osua vapaapotkusta reilun vartin pelin jälkeen, mutta pallo leijaili hieman vierailijoiden maalin ohi.

Keltainen sukellusvene siirtyi johtoon 26. minuutilla. Jaume Costa hassutti yhden vastustajan pois tilanteesta, ja tämän jälkeen mies löysi hyvin ajoitetulla syötöllä Luciano Vietton. Argentinalainen juoksi kolmen puolustajan läpi maalipaikkaan ja sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan.

Maalin jälkeen kotijoukkue oli terävämpi, ja se sai rakenneltua muutaman hyvän paikan. Tauolle lähdettiin kuitenkin 1-0-lukemissa.

Toisen puoliajan alku oli Villarrealille vaikea. Sergio Asenjon tuplatorjunta piti keltapaidat vielä johdossa, mutta hetkeä myöhemmin Mönchengladbach onnistui. Raffael harhautti itsensä vapaaksi, ja laukoi noin 25 metristä pallon Asenjon käsien kautta verkon perukoille.

Villarreal kuittasi maalin kahdeksan minuuttia myöhemmin. Vietto keskitti maalin eteen ja Gladbach-pakki Julian Korb purki pallon suoraan Denis Cheryshevin jalkoihin. Venäläinen tykitti vastapallosta kotijoukkueen johtoon.

Vierailjoiden tasoitus neljä minuuttia myöhemmin oli huikea. Granit Xhaka pommitti vapaapotkun noin 30 metristä laakapallona yläriman kautta maaliin.

Patrick Herrmann osui vielä kymmenisen minuuttia ennen loppua tolppaan, mutta Mönchengladbachin tasoitus jäi lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi.

Tasapelin myötä Mönchengladbach jatkaa lohkon kärjessä yhdeksällä pisteellä. Villarreal on toisena kahdeksalla pisteellä ja FC Zürich on kolmantena pisteen espanjalaisia perässä. Keltainen sukellusvene kohtaa viimeisellä kierroksella Apollonin Kyproksella.