Real Betisissä puhaltavat muutoksen tuulet. Seuran hallitus vaihtui kokonaisuudessaan tiistai-iltana. Vain muutamaa tuntia myöhemmin uusi johto ilmoitti, että päävalmentaja Julio Velázquez on vapautettu tehtävästään.

– Seura on erittäin kiitollinen Velázquezille hänen omistautumisestaan muutaman viime kuukauden aikana, seuran uusi puheenjohtaja Juan Carlos Ollero sanoi tiedotteessa.

Betisiä luotsaa väliaikaisesti seuran reservijoukkueen päävalmentaja Juan Merino. Hallituksen vaihtumisen ja Velázquezin potkujen jälkeen huhumylly käynnistyi välittömästi. Moni uskoo, että viime kaudella potkut saanut Pepe Mel palaa Betisin päävalmentajaksi.

– Kukaan Betico (betisläinen) ei vastustaisi Pepe Melin nimeä, mutta meidän on mietittävä rauhassa uutta valmentajaa. Yksikään hallitus ei halua vain yhtä vaihtoehtoa, Ollero sanoi.

Viime kaudella pääsarjasta pudonnut Betis on tällä hetkellä Segundassa kuudentena eli viimeisellä nousukarsintapaikalla. Suoraan nousuun oikeuttava toinen sija on karannut kahdeksan pisteen päähän.

Mel sai potkut lähes päivälleen vuosi sitten. Espanjalainen luotsasi Valioliigan West Bromwichia tammikuusta toukokuuhun, minkä jälkeen hän on ollut työtön.