Real Madrid pelaa tänään Mestarien liigassa Baselia vastaan. Real on melko paineettomassa tilanteessa, sillä joukkue tarvitsee vain yhden pisteen kahdesta viimeisestä ottelusta, jotta lohkovoitto varmistuisi.

– Siitä tulee hyvä ottelu, joka pelataan korkealla intensiteetillä. On totta, että olemme jo jatkossa, mutta meidän on pelattava parhaalla tasollamme, jotta varmistaisimme ykkössijan, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Joukkue on tällä hetkellä hyvässä vireessä. Tässä vaiheessa kun asiat ovat hyvin, motivaationa on yrittää pitää tämä taso jokaisessa ottelussa. Jokainen peli voi olla ongelma, sillä vire voi laskea.

Ancelotti kertoi myös, keitä pelaajia hän mahdollisesti lepuuttaa.

– En usko, että teen monia muutoksia lauantaina pelattuun Eibar-otteluun nähden. Laitapakit ovat vähän väsyneitä. Uskon, että hyökkäyksessä samat pelaajat jatkavat.

Keskikentän keskustassa Isco aloittaa todennäköisesti Toni Kroosin rinnalla.

– Isco on todella hyvässä vireessä. Hän osoittaa kentällä työnteon asennetta ja taisteluhenkeä. En aio arvioida hänen taitojaan, koska kaikki tietävät ne jo.

Illarra (Asier Illarramendi) oli loukkaantunut, mutta hän on nyt kunnossa. Hän tulee pelaamaan, mutta en tiedä, kuinka monta minuuttia.

– (Sami) Khedira ei matkustanut, koska hän tunsi kipua lonkassaan ennen Eibar-peliä. Ottelun jälkeisenä päivänä hän ei voinut harjoitella.