Lionel Messistä tuli lauantai-iltana La Ligan kaikkien aikojen maalintekijä, kun hän iski ottelun toisen osumansa Sevillan verkkoon. Lopulta Messi teki hattutempun ja nosti uransa liigasaldon 253 maaliin. Aiempi ennätys oli Telmo Zarran nimissä. Zarra viimeisteli 1940- ja 50-luvuilla yhteensä 251 osumaa.

Jopa madridilaislehdet, jotka yleensä suhtautuvat kriittisesti Barcelonaan, ovat ylistäneet Messiä. Kriittinenkin ääni on löytynyt. Telmo Zarran tytär Carmen ei nimittäin hyväksy vuosikymmeniä pysyneen ennätyksen rikkoutumista.

– Messi on tehnyt enemmän maaleja, mutta hän ei rikkonut ennätystä. Ennätys rikkoutuu vasta, kun joku tekee 251 maalia 267 ottelussa. Messi tarvitsi 280 ottelua, Zarra sanoi Cope-radioaseman haastattelussa.

– Emme tiedä isäni tarkkoja tilastoja. Athleticin verkkosivuilla lukee, että hän teki 251 maalia, mutta joissain lähteissä lukee 253.

– Messi ylitti isäni maalisaldon, mutta hän pelasi 12 ottelua enemmän. Mielestäni media on väärässä sanoessaan, että Messi rikkoi isäni ennätyksen.