Real Madrid ei aio lähteä ostoksille tammikuun siirtoikkunan aikana, mikäli joukkueen päävalmentajan Carlo Ancelottin sanoja on uskominen. Keskikenttäpelaaja Luka Modric on loukkaantumisen takia sivussa jopa neljä kuukautta, mutta korvaajia löytynee tarpeeksi nykyisestä kokoonpanosta.

Modricin pelipaikasta kilpailevat lähtökohtaisesti vahvimmin Sami Khedira, Isco ja Asier Illarramendi. Ancelottin mukaan on vielä yksi vaihtoehto.

– Ei ole suunnitelmia uusien hankintojen tekemisestä. Voisimme hankkia korvaajan Modricille, mutta meillä on nuori kaveri, (Álvaro) Medrán, joka pelaa erinomaisesti Castillassa. Hän saattaisi olla vaihtoehto, Ancelotti sanoi Radio Nacional de Españan ohjelmassa Radio Gaceta de los Deportes.

Toimittajan sana

20-vuotias Medrán on pystynyt siihen, mihin samassa joukkueessa pelaava Eero Markkanen ei ole pystynyt – vakuuttamaan edustusjoukkueen valmentajan. Medrán on päässyt tällä kaudella pelaamaan Real Madridin ykkösjoukkueessa kolmessa ottelussa yhteensä sellaiset puoli tuntia. Se ei ole vielä paljon, mutta se on askel kohti isompia ympyröitä. Lisäksi Medrán on pelannut kolmostasolla Castillan paidassa 13 ottelua, joissa on syntynyt viisi maalia.