Tiistaina pelattiin liuta harjoitusmaaotteluita. Saksan ja Espanjan välisen pelin lisäksi La Liga -pelaajia oli tulessa monella muullakin paikkakunnalla. Madridilaispelaajat olivat vahvasti esillä Ranskan voittaessa Ruotsin maalein 1-0. Seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa Antoine Griezmann antoi kulmapotkun, ja Raphaël Varane puski etualueelta pallon takakulmaan.

Pari minuuttia myöhemmin ruotsalaispelaaja syyllistyi käsivirheeseen omalla rangaistusalueellaan. Real Madridin Karim Benzeman rangaistuspotku karkasi kuitenkin yli maalin.

Atlético Madridissa tahmeasti kauden aloittanut Raúl Jiménez viimeisteli Meksikon molemmat maalit 2-3-tappiossa Valko-Venäjää vastaan. Ensimmäiseen syötön tarjoili Jonathan dos Santos ja toiseen velipoika Giovani.

Kolumbia kaatoi vieraissa Slovenian maalein 1-0. Ottelun ainoa osuma syntyi erikoisella tavalla pari minuuttia ennen taukoa. Tuomarin vihellyksen jälkeinen torikokous oli vielä käynnissä, kun Kolumbia pelasi vapaapotkun nopeasti James Rodríguezille. Real Madridin peluri syötti puolustuksen selustaan Adrián Ramosille, joka sijoitti pallon maaliin. Osuma kirvoitti slovenialaisyleisöltä kokonaisvaltaisen vihellyskonsertin.

Odotetussa Portugalin ja Argentiinan kohtaamisessa sekä Cristiano Ronaldo että Lionel Messi jäivät maaleitta. Messi osui kerran ottelussa tolppaan, mutta sen lähemmäs maalintekoa ei Kirppukaan päässyt. Molemmat otettiin vaihtoon ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Harjoitusmaaotteluita keskiviikkona

Valko-Venäjä – Meksiko 3-2 (0-0)
0-1 Raúl Jiménez (47.)
1-1 Syarhey Kislyak (50.)
1-2 Raúl Jiménez (53.)
2-2 Nikolai Signevitsh (55.)
3-2 Pavel Nekhajtshik

Ranska – Ruotsi 1-0 (0-0)
1-0 Raphaël Varane (83.)

Slovenia – Kolumbia 0-1 (0-1)
0-1 Adrián Ramos (43.)

Portugali – Argentiina 1-0 (0-0)
1-0 Raphael Guerreiro (90+1.)