Atlético Madridin Mirandasta tuli tuorein ”Fifa-viruksen” saanut pelaaja. Termi viittaa loukkaantumisiin, jotka tapahtuvat maaottelutauoilla. Miranda loukkasi jalkansa Brasilian ottelussa Itävaltaa vastaan. Hänet jouduttiin vaihtamaan kentältä 28. minuutilla.

Atletin verkkosivujen mukaan toppari kärsii vasemman takareiden lihasvammasta. Hänen sairauslomansa pituus ei ole tässä vaiheessa tiedossa, mutta lihasvammojen kohdalla puhutaan yleensä vähintään parin viikon huilista.

Näyttäisi siltä, että tämänkertaisen maaottelutauon pahimmat vauriot osuivat Madridin alueelle. Mirandan lisäksi Real Madridin Luka Modric loukkaantui. Hänenkään poissaolonsa pituudesta ei ole varmaa tietoa, mutta lehtitietojen mukaan Modric saattaa olla sivussa jopa neljä kuukautta.

Toimittajan sana

Mirandan loukkantuminen on pahaisku Atléticolle, sillä Miranda on muodostanut erittäin toimivan toppariparin Diego Godínin kanssa. Godín on pelannut kauden kaikki liigaottelut, ja Mirandaltakin on jäänyt väliin vain yksi. Nyt Godín saanee parikseen maanmiehensä José Giménezin. 19-vuotias toppari on lupaava, mutta pelikokemusta ja -tuntumaa hänellä ei juuri ole.