Nordin Amrabat on noussut lyhyessä ajassa Málagan kantavaksi voimaksi. Espanjalaisseura lainasi Amrabatin alun perin viime kevääksi turkkilaisesta Galatasaraysta. Kesällä neuvoteltiin uudestaan, ja Málaga sai marokkolaisen tällä kertaa koko kaudeksi lainalle.

Sopimukseen sisältyy tiettävästi osto-optio, jonka arvellaan olevan 3,5 miljoonan euron luokkaa. Málaga haluaisi ostaa tehot 3+3 tällä kaudella viimeistelleen Amrabatin itselleen, mutta Galatasaray ei olekaan välttämättä halukas myymään. Ja uusimpien kommenttien valossa on epäselvää, onko sopimuksessa osto-optiota lainkaan.

– Meillä on useita ulkomailla olevia pelaajia, jotka ovat menestyneet hyvin. Kun Amrabat saapui meille, annoin hänelle paidan numerolla 53. Kun hän palaa, annan sen jälleen hänelle, Galatasarayn hallituksen jäsen Abdurrahim Albayrak sanoi turkish-football.com-sivuston mukaan.

Málagan toimitusjohtaja Vicente Casado sen sijaan antoi ymmärtää, että seura on jo moneen kertaan yrittänyt hankkia Amrabatia itselleen.

– Amrabat on pelaaja, jota olemme yrittäneet ostaa viime kaudesta lähtien. Olemme matkustaneet Istanbuliin viisi kertaa ja yrittäneet hankkia häntä. Yritämme taas tammikuussa.

Football España –sivuston mukaan neuvottelut Málagan ja Galatasarayn välillä eivät ole edenneet.

– On vaikeaa neuvotella turkkilaisten kanssa. Mutta haluamme Amrabatin jäävän tänne, Casado päätti.