Carlos Velan paluu Meksikon maajoukkueeseen ei olisi voinut kovin paljon paremmin sujua. Viimeksi vuonna 2011 Meksikoa edustanut Real Sociedad -hyökkääjä viimeisteli kaksi maalia, kun Meksiko kaatoi harjoitusottelussa Hollannin 3-2.

Velan ensimmäinen osuma vei Meksikon johtoon kahdeksannella minuutilla. Hyökkääjä laukoi boksin ulkopuolelta terävän kudin verkkoon. Toinen maali syntyi tunnin pelin jälkeen. Jesús Coronan diagonaalisyöttö löysi boksin vasemmasta laidasta Velan, joka laukoi Tim Krulin käsien kautta sisään. Seitsemän minuuttia myöhemmin Real Madridin Javier Hernández viimeisteli voittomaalin läpiajosta. Hollannin maaleista vastasivat Wesley Sneijder ja Daley Blind.

Turkin ja Brasilian välisessä ottelussa Neymar jatkoi maalitehtailuaan. Barcelona-hyökkääjä viimeisteli kaksi osumaa Brasilian 4-0-voitossa. Neymarin ensimmäinen osuma syntyi läpiajosta, johon Fernandinho tarjoili pitkän syötön. 3-0-maalissa Neymar pelasi seinän Willianin kanssa, harhautti puolustajan ulos tilanteesta ja sijoitti pallon takakulmaan. Neymar nosti maajoukkueessa tehtyjen maalien saldonsa jo 42:een. Brasilian kaikkien aikojen tilastossa neljännellä sijalla oleva Zico on enää kuuden osuman päässä.

Lionel Messi puolestaan lähestyy Argentiinan kaikkien aikojen maalintekijän titteliä, jota pitää hallussaan Gabriel Batistuta. Keskiviikkona Messi sai yhden osuman lisää ja nosti kokonaissaldonsa 45:een, kun Argentiina kaatoi harjoitusottelussa Kroatian maalein 2-1. Messi viimeisteli voittomaalin Sergio Agüeron hankkimasta rangaistuspotkusta. Kroatia johti peliä ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta kotijoukkue käänsi tilanteen toisella 45-minuuttisella. Ennen Messin maalia Atlético Madridin Cristian Ansaldi oli ehtinyt tasoittaa ottelun upealla kaukolaukauksella.

Barcelona ja Sociedad olivat vahvasti edustettuina keskiviikon maaotteluissa, sillä Velan lisäksi Sociedadin pelaajista myös Alfred Finnbogason onnistui maalinteossa. Finnbogason viimeisteli Islannin ainoan maalin ottelussa, jonka Islanti hävisi Belgialle lukemin 1-3.

Barcelonan Munir El Haddadi puolestaan viimeisteli Espanjan alle 21-vuotiaiden ainoan maalin Belgian vastaavaa ikäluokkaa vastaan. Belgia haki voiton lukemin 4-1.