Sevilla on alkanut viimeisen viikon aikana menettää otettaan La Ligan mestaruustaistelussa. Viikko sitten joukkue hävisi Athletic Bilbaolle, ja nyt Unai Emeryn ryhmä jäi 1-1-tasapeliin Levantea vastaan.

Sevilla johti pitkään Vitolon osumalla. Vitolo puski andalusialaiset puolen tunnin kohdalla johtoon Gerard Deulofeun keskityksestä.

Levante nousi tasoihin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa. Pallo kimposi kulmapotkusta korkealle. Beto sähläsi ulostulossaan, ja pallo putosi Nabil El Zharin jalkoihin. Marokkolainen onnistui sohimaan pelivälineen Víctor Casadesúsille, joka jatkoi pallon maaliin.

Tasapelin myötä Sevilla nousi 23 pisteeseen, mutta jo nyt tiedetään, että sekä Real Madrid että Barcelona ottivat kaksi pistettä lisää kaulaa Sevillaan nähden. Saman voivat tehdä Valencia ja Atlético Madrid, mikäli ne voittavat sunnuntaina ottelunsa.

Levantelle piste oli arvokas taistelussa putoamista vastaan. Valencialaisjoukkue on yhä kolmen putoajan joukossa, mutta 11. sija on vain kahden pisteen päässä.

La Liga sunnuntaina

Sevilla – Levante 1-1 (1-0)
1-0 Vitolo (31.)
1-1 Víctor Casadesús (80.)

Espanyol – Villarreal klo 18

Valencia – Athletic Bilbao klo 20

Real Sociedad – Atlético Madrid klo 22