Almerían päävalmentaja Francisco Rodríguez avautui yllättäen sekä Cristiano Ronaldosta että José Mourinhosta paikallisilla urheilumessuilla. Kommentit tulivat jokseenkin yllättäen 36-vuotiaan luotsin suusta.

– (Lionel) Messi on kiitollinen kaikista joukkuekavereistaan, joita hänellä on ollut uransa aikana. Ainoa tuntemani henkilö, joka janoaa henkilökohtaisia palkintoja, on Ronaldo. Hän sanoi niin itsekin, Rodríguez sanoi.

Seuraavaksi kritiikkiä sai kollega Chelseasta.

– Me kaikki tiedämme, että hän (Mourinho) osaa ottaa kaiken irti joukkueistaan, mutta ehkä hän ei ole kovin läheinen pelaajiensa kanssa henkilökohtaisella tasolla. Olemme nähneet tästä selviä esimerkkejä, kun hän on nöyryyttänyt pelaajiaan.

Toimittajan sana

Hieman hämmentäviä sanoja nuoren ja kokemattoman valmentajan suusta. Toki jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä, ja tällaisista kommenteistahan lehdistö pitää, mutta silti. Tällaisilla teoilla Francisco saattaa turhaan polttaa siltoja moneen suuntaan.