Sevilla kaatoi Standard Liègen Eurooppa-liigan alkulohkovaiheen neljännellä kierroksella. Ottelu päättyi lukemiin 3-1.

Avausmaali nähtiin 19. minuutilla. Stéphane Mbia jatkoi Gerard Deulofeun kulmapotkun Kévin Gameirolle, joka tuikkasi pallon maaliin. Standard tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen, kun Paul-José M’Pokun vapaapotku muutti suuntaa ja yllätti Beton.

José Antonio Reyesin maali nosti Sevillan uudestaan johtoon kymmenisen minuuttia myöhemmin. Esityön tarjoilivat Denís Suárez ja Diogo Figueiras. Hetkeä aiemmin Reyes oli osunut vapaapotkusta tolppaan. Carlos Bacca sohi kulmapotkusta loppulukemat 3-1:een pelikellon näyttäessä täyttä aikaa.

Voiton myötä Sevilla piti paikkansa G-lohkon kärjessä. Andalusialaisjoukkue on kerännyt neljästä ottelusta kahdeksan pistettä. Kaksi pinnaa vähemmän kerännyt Feyenoord on toisena.