Villarreal joutui taipumaan Zürichin vieraana 2-3-tappioon Eurooppa-liigan alkulohkovaiheen neljännen kierroksen ottelussa. Ottelu oli hämmentävä, sillä kaikki viisi maalia tehtiin yhdeksän minuutin sisään.

20 minuutin pelin kohdalla Javier Espinosa antoi kulmapotkun, ja Tomás Pina jatkoi pallon maaliin. Zürich tasoitti heti seuraavalla minuutilla, kun Franck Etoundi puski Marco Schönbächlerin korkean pallon verkkoon.

Kolme minuuttia edellisestä, ja Villarreal siirtyi uudestaan johtoon. Vasemmalta tuli keskitys boksiin, ja Gerard Moreno laukoi lukemat 2-1:een. Villarreal ei saanut kovin kauan juhlia johtoaan. Kaksi minuuttia Morenon maalin jälkeen Berat Djimsiti puski Oliver Buffin vapaapotkun sisään.

Kolme minuuttia myöhemmin nähtiin voittomaali, joka jäi myös ottelun viimeiseksi osumaksi. Pallo pelattiin boksin oikeaan laitaan Nico Elvedille, joka syötti päätyrajalta takaviistoon. Syöttö tuli Yassine Chikhaouille, joka tälläsi pallon ohi Juan Carlosin.

Lohkon toisessa ottelussa Borussia Mönchengladbach voitti Apollonin ja nousi A-lohkon kärkeen. Villarreal on toisena, pisteen Gladbachia vähemmän keränneenä.

Eurooppa-liigasta on sanottava vielä sen verran, että HJK nappasi historiallisen voiton Torinosta. Topparit Gideon Baah ja Valtteri Moren johdattivat osumillaan Klubin 2-1-voittoon.

Eurooppa-liiga torstaina

Zürich – Villarreal 3-2 (3-2)
0-1 Tomás Pina (20.)
1-1 Franck Etoundi (21.)
1-2 Gerard Moreno (24.)
2-2 Berat Djimsiti (26.)
3-2 Yassine Chikhaoui (29.)

HJK – Torino 2-1 (0-0)
1-0 Gideon Baah (60.)
2-0 Valtteri Moren (81.)
2-1 Fabio Quagliarella (90.)

Sevilla – Standard Liège klo 22.05