Real Sociedad on antanut potkut päävalmentajalleen Jagoba Arrasatelle. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

– Real Sociedad on vapauttanut Jagoba Arrasaten ykkösjoukkueen päävalmentajan tehtävistä. Valmentajat Txema Lumberas ja Bittor Alkiza on niin ikään vapautettu kakkos- ja kolmosvalmentajan paikoilta. Real Sociedad haluaa kiittää Arrasatea ammattimaisuudesta ja sitoutumisesta, tiedotteessa sanottiin.

Seura ei toistaiseksi ole palkannut tehtävään uutta valmennusjohtoa. Sociedadin reservijoukkueen Asier Santana ja Imanol Alguacil toimivat tässä vaiheessa edustusjoukkueen valmentajina.

Sociedad on pelannut tällä kaudella 10 ottelua, joista se on voittanut yhden ja hävinnyt kuusi. Levante ja Elche voittivat omat ottelunsa sunnuntaina, joten baskiryhmä valahti sarjataulukossa jo viimeistä edelliseksi.

Toimittajan sana

Tätä valitettavasti osattiin odottaa. Sociedadia kohtaan odotukset olivat jossain aivan muualla kuin kellarikerroksessa, joten paine potkuihin alkoi kasvaa. Nyt on mielenkiintoista seurata, kenet palkataan tilalle. Spekulaatioissa on pyöritelty mm. David Moyesia, jota Sociedadin puheenjohtaja kävi jo tapaamassa Lontoossa.

Lokakuu vasta vaihtui marraskuuksi, mutta jo nyt kolme valmentajaa on saanut potkut. Ensin vastuu vaihtui Córdobassa, sitten Levantessa ja nyt Sociedadissa.