Real Madrid isännöi tiistain Mestarien liiga -ottelussa Liverpoolia. Cristiano Ronaldo on vain maalin päässä Raúl Gonzálezin kaikkien aikojen maaliennätyksestä, joten huominen saattaa olla juhlapäivä portugalilaiselle.

– En usko, että hän ajattelee Raúlin ennätystä. Hän saattaa rikkoa sen huomenna tai sitten seuraavassa ottelussa. Hän on keskittynyt joukkueeseen, ei ennätyksiin, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Minun on kaikissa lehdistötilaisuuksissa puhuttava Cristianosta. On vaikeaa löytää sanoja kuvaamaan häntä. Hän on fantastinen pelaaja ja todellinen ammattilainen. Kun Cristiano pelaa, se on kuin aloittaisimme ottelun yhden maalin johtoasemasta. Se saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta se on totta.

Viime aikoina loukkaantuneina olleista pelaajista Gareth Bale saattaa pelata Liverpoolia vastaan. Muut parantelevat vielä vammojaan.

– Mietin vielä, laitanko avaukseen pelaajan (Balen), joka on juuri toipunut loukkaantumisesta, jotta muut saisivat lepoa. Päätän huomenna. (Daniel) Carvajal on kärsinyt pienestä lihasvammasta. Hän kävi testeissä tänään, ja hän toipuu viikossa. Jeséstä emme vielä tiedä, milloin hän palaa kokoonpanoon. Fábio Coentrão palaa kokoonpanoon kahden viikon sisään.

Ancelotti puhui myös jatkosopimusneuvotteluista, jotka ovat AS:n tietojen mukaan aloitettu Real Madridin ja Ancelottin välillä.

– Sopimustani on jäljellä 1,5 vuotta. Meillä on aikaa puhua jatkosopimuksesta. Olen jo aiemmin sanonut, että haluaisin jatkaa seurassa, jos he ovat tyytyväisiä minuun.

Lopuksi italialaisluotsi otti kantaa viime kohtaamisessa kuohuttaneeseen paidanvaihtoon. Tuolloin Mario Balotelli halusi vaihtaa Pepen kanssa paitaa jo puoliajalla, mikä tulkittiin luovuttamiseksi.

– Siitä puhutaan liikaa. Hänellä on samat ongelmat kuin Liverpoolillakin. Kaikki asiat Liverpoolissa eivät liity Balotelliin. Paidan vaihtaminen puoliajalla on normaalia. Jos Marcelo vaihtaisi paitaa puoliajalla vastustajan kanssa, en ottaisi häntä vaihtoon.