Keskuspuolustaja Shkodran Mustafi nousi ratkaisijaksi Villarrealin ja Valencian välisessä ottelussa. Toppari viimeisteli kaksi maalia Valencian voittaessa maalein 3-1. Puolustaja on onnistunut viimeksi tekemään Valencia-nutussa kaksi maalia yhdessä ottelussa yli 10 vuotta sitten, jolloin tempussa onnistui Fábio Aurelio.

Kotijoukkue Villarreal joutui epäonnisesti tappiolle jo kuudennella peliminuutilla. Sofiane Feghouli keskitti oikealta, Manuel Trigueros onnistui katkaisemaan syötön, mutta pallo pomppi omaan maaliin.

Villarreal vyörytti hyökkäyksiä, mutta tauolle lähdettiin Valencian johdossa. Tunnin pelin jälkeen vierasjoukkue iski illan toisen osumansa. Kulmapotkun jälkitilanteesta Pablo Piatti keskitti maalille, ja Mustafi puski lukemat 2-0:aan.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Valencia pelasi taas onnistuneen kulman. Piattin keskitys tuli etualueelle, mistä Feghouli pudotti pallon pilkun tuntumaan vapaaksi jääneelle Mustafille. Toppari sijoitti illan toisen osumansa ja Valencian jo kolmen maalin johtoasemaan.

Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Trigueros paikkasi ottelun alun virheensä niittaamalla kavennusmaalin. Osuma syntyi kuitenkin liian myöhään, ja Valencia vei täyden pistepotin.

Arvokas voitto nosti Valencian sarjakakkoseksi. Joukkue ohitti tänä viikonloppuna sekä Barcelonan että Sevillan. Kärki on ylipäätään harvinaisen tasainen. Real Madridilla on 24, Valencialla ja Atlético Madridilla 23, ja Barcelonalla sekä Sevillalla 22 pistettä. Villarreal jatkaa kahdeksantena. Keltainen sukellusvene on kerännyt 14 pistettä.