Real Sociedadin kausi on ollut onneton. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa neljänneksi viimeisenä. Eroa jumbona olevaan Levanteen on vain yksi piste. Viimeisin tappio tuli myöhään lauantaina Málagaa vastaan.

– Menetimme loistavan tilaisuuden kolmeen pisteeseen. Tilanne on kääntynyt yhä huonommaksi. Emme pelanneet erityisen hyvin. On vaikea selittää, miksi pelistämme puuttuu niin paljon asioita. Vaikka käymme niitä läpi harjoituksissa, se ei näy peleissä, Sociedad-luotsi Jagoba Arrasate sanoi lehdistötilaisuudessa.

– (Huono vire) johtuu monesta asiasta. En usko, että se johtuu vain yhdestä tekijästä. Meiltä puuttui itseluottamusta. Teimme paljon virheitä puolustuksessa, ja se vaikeuttaa asioita entisestään.

Arrasaten tilanne päävalmentajana alkaa käydä tukalaksi. Sociedadilta odotettiin paljon enemmän, joten paine Arrasaten erottamiseksi alkaa kasvaa.

– Tämä saattoi olla viimeinen otteluni, mutta juuri nyt en ajattele sitä. Kun tulosta ei tule, on normaalia tehdä muutoksia. Se on jalkapallon laki.