Lähipäivinä on odotettavissa uutinen, joka kertoo, että Real Sociedadin päävalmentaja Jagoba Arrasate on saanut potkut. Myöhään lauantai-iltana Sociedad hävisi jo kuudetta kertaa tällä kaudella. Málaga vei pisteet Anoetalta maalein 1-0.

Sociedad osui kertaalleen maalipuihin, mutta ottelun ainoan osuman viimeisteli Málaga. 72. minuutilla vierajoukkue voitti kaksinkamppailun keskialueella ja lähti nopeaan hyökkäykseen. Nordin Amrabat kuljetti aikansa palloa oikeassa laidassa kunnes keskitti matalan maalille. Pallo tuli juuri sopivasti Sociedadin maalivahdin ja puolustuksen väliin, ja Juanmi tälläsi pelivälineen verkkoon.

Voitto oli Málagalle jo neljäs peräjälkeen. Joukkue nousi 18 pisteeseen ja sarjataulukossa sijalle seitsemän. Sociedad sen sijaan jatkaa neljänneksi viimeisenä. Matkaa pohjalle on vain yksi piste.

Toimittajan sana

Sociedadin taaperruksesta puhutaan paljon, mutta pitää myös muistaa, että Málaga pelaa tällä hetkellä tuloksellisesti erittäin hyvin. Koko sarjassa vain Real Madridin kuntopuntari näyttää paremmalta kuin Málagan. Peli olisi muuten voinut päättyä hyvin eri tavalla, jos Weligton (kukas muukaan) olisi saanut idioottimaisesta huitomisestaan punaisen. Nyt hän selvisi varoituksella.

La Liga lauantaina

Granada – Real Madrid 0-4 (0-2)
0-1 Cristiano Ronaldo (2.)
0-2 James Rodríguez (31.)
0-3 Karim Benzema (54.)
0-4 James Rodríguez (87.)

Atlético Madrid – Córdoba 4-2 (1-0)
1-0 Luso om. (43.)
1-1 Nabil Ghilas (53.)
2-1 Antoine Griezmann (58.)
3-1 Mario Mandzukic (62.)
4-1 Raúl García (80.)
4-2 Nabil Ghilas (87.)

Barcelona – Celta Vigo 0-1 (0-0)
0-1 Joaquín Larrivey (55.)

Real Sociedad – Málaga 0-1 (0-0)
0-1 Juanmi (72.)