Getafe otti jo kolmannen voittonsa viiteen viime otteluun, kun Deportivo La Coruña kaatui vieraskentällä maalein 2-1. Ensimmäinen puolisko sujui Getafen kontrollissa. Ángel Lafita harhautteli itsensä hienosti ohi Depor-puolustajien, mutta laukaus painui ohi maalin. Hetkeä myöhemmin Luisinholla oli paikka, mutta kotijoukkueen maalivahti Fabri torjui pienestä kulmasta tulleen laukauksen.

35. minuutilla Getafe siirtyi hieman onnekkaasti johtoon. Karim Yoda leikkasi oikealta sisään ja laukoi kohti etukulmaa. Pallo osui tolppaan, josta se kimposi heittäytyneen Fabrin kautta maaliin.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Getafen Sergio Escudero ja Pablo Sarabia sekä Deportivon Luis Fariña laukoivat vielä ohi. Heti toisen puoliskon alussa Getafen Fredy Hinestroza vapautettiin pystyjuoksuun vasemmalta laidalta. Maalin edestä löytyi vielä Lafita, joka tuikkasi lukemat 2-0:aan.

Deporin hyökkäyspelaaminen piristyi, kun Hélder Postiga vaihdettiin sisään. Vaikka Getafella oli muutama hyvä maalipaikka, ainoastaan Depor onnistui enää maalinteossa. 10 minuuttia ennen taukoa Ivan Cavaleiro syötti Tochélle, joka pyörähti boksissa ja jakoi vielä Postigalle. Pallo alakulmaan ja lukemat 2-1:een. Kavennusmaalia lähemmäs sarjanousija ei kuitenkaan päässyt.

Voitto nosti Getafen pistesaldon 13:een. Sijoitus sarjataulukossa on yhdeksäs, tosin lähestulkoon kaikilla muilla joukkueilla on ottelu vähemmän pelattuna. Depor jatkaa kahdeksan pisteen voimin sijalla 16.

– Tämä oli kauden paras ottelumme. Valmistauduimme todella hyvin ja tiesimme, että jos päästämme Deportivon mukaan peliin, he aiheuttavat meille ongelmia. Olimme valmiita käyttämään vastahyökkäyksiä, koska meillä on nopeita pelaajia. He tiesivät koko viikon, mitä haluamme tehdä, Getafen päävalmentaja Cosmin Contra sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

La Liga perjantaina

Deportivo La Coruña – Getafe 1-2 (0-1)
0-1 Fabri om. (35.)
0-2 Ángel Lafita (46.)
1-2 Hélder Postiga (80.)