Córdobasta ei ollut Atlético Madridille vastusta lauantain La Liga -ottelussa. Atleti vei pelin sarjanousijaa vastaan maalein 4-2.

Ottelussa tehtiin kuusi maalia, mutta ensimmäinen syntyi vasta pari minuuttia ennen taukoa. Vapaapotku pelattiin takatolpalle. Pääpallon jälkeen pallo putosi Antoine Griezmannille, joka laukoi Luson kautta pallon Córdoba-maaliin.

Vierasjoukkue tasoitti 54. minuutilla – niin ikään erikoistilanteesta. Federico Cartabian kulmapotku löysi taka-alueelta Nabil Ghilasin, joka puski lukemat 1-1:een. Vain neljä minuuttia myöhemmin Juanfran keskitti oikealta, ja Griezmann puski Atletin uudestaan johtoon.

Jälleen neljä minuuttia edellisestä, ja taas soi. Koke lähetti vapaapotkun maalille, ja tällä kertaa Mario Mandzukic puski pallon verkkoon. Córdoba-vahti Juan Carlos lähti katkomaan keskitystä mutta nyrkkeili ohi pallosta.

Viimeisen kympin aikana nähtiin vielä kaksi maalia. 80. minuutilla toistui sama kuvio kuin edellisessä maalissa. Koke keskitti vapaapotkun vasemmalta, ja Raúl García puski pallon sisään. Atlético on tehnyt nyt 19 maalistaan 11 puskuilla.

Córdoban Ghilas teki vielä kosmeettisen kavennuksen kolme minuuttia ennen täyttä aikaa. Syöttöpiste merkittiin Fausto Rossille.

Voitto nosti Atletin ainakin hetkellisesti sarjakakkoseksi. Kärjessä on Real Madrid, joka on kerännyt pisteen Atléticoa enemmän. Barcelona ja Sevilla voivat nousta madridilaisten ohi, mikäli ne voittavat omat ottelunsa. Córdoba sen sijaan jatkaa viiden pisteen saaliilla kolmanneksi viimeisenä.