Sevilla ei jättänyt selittelyille sijaa Copa del Reyn neljännen kierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Joukkue kohtasti kolmannella sarjaportaalla pelaavan Sabadellin. Tasoero näkyi, ja Sevilla voitti maalein 6-1. Aiemmin tällä kaudella lähinnä jämäminuutteja saanut Iago Aspas oli pelipäällä. Hän teki puolet Sevillan osumista.

Alussa Sabadell oli hyvin mukana. Vajaan puolen tunnin kohdalla Sevilla kuitenkin avasi hanat. Fernando Navarro jatkoi Denís Suárezin kulmapotkun taka-alueelle, ja Timothée Kolodzjieczak viimeisteli lukemat 1-0:aan.

Pari minuuttia ennen taukoa Sevilla osui toistamiseen. José Antonio Reyes keskitti Aspasille, jonka ensimmäinen laukaus blokattiin. Irtopallosta Aspas kiskaisi volleyn, joka painui ohi Sabadell-maalivahti Nauzet Pérezin.

Tunnin pelin kohdalla Aspas iski toistamiseen. Läpisyötön maaliin tarjoili puoliajalla kentälle vaihdettu Kévin Gameiro. Jälleen Aspas tarvitsi kaksi yritystä maalintekoon. 67. minuutilla Reyesiä rikottiin, ja Gameiro niittasi tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta lukemat jo 4-0:aan.

Pari minuuttia myöhemmin Aspasin hattutemppu oli lähellä, laukaus kolahti tolppaan. Heti perään Reyes onnistui. Nauzet oli lähellä torjuntaa, mutta kuti painui yläkulmaan, ja lukemat muuttuivat 5-0:aan.

Vartti ennen täyttä aikaa Sabadell onnistui yllättäen kaventamaan. Sergio Rico torjui Lucas Porcarin kaukolaukauksen suoraan vaihdossa aloittaneelle Ernest Forgasille, joka viimeisteli Sabadellin illan ainoan osuman.

Lopulta Aspaskin sai hattutemppunsa. Lisäajalla Aspas ajoi boksiin, Nauzet rikkoi, ja hyökkääjä laittoi itse pallon pilkulta maaliin.

Sevillalle viiden maalin voitto, joten toiseen osaotteluun ei juuri jäänyt pelattavaa.

Copa del Rey keskiviikkona

Cornellà – Real Madrid 1-4 (1-2)
0-1 Raphaël Varane (10.)
1-1 Óscar Muñoz (20.)
1-2 Raphaël Varane (36.)
1-3 Javier Hernández (53.)
1-4 Marcelo (75.)

Sabadell – Sevilla 1-6 (0-2)
0-1 Timothée Kolodzjieczak (28.)
0-2 Iago Aspas (43.)
0-3 Iago Aspas (60.)
0-4 Kévin Gameiro rp. (67.)
0-5 José Antonio Reyes (70.)
1-5 Ernest Forgas (75.)
1-6 Iago Aspas rp. (90+3.)